Saopštenje za javnost: Momčilo Vidojević: Bratislave Gašiću, ustani i uz blagi naklon pokloni se kada spominješ ime kapetana Rajevića…

Саопштење за јавност: 

Момчило Видојевић: Братиславе Гашићу, устани и уз благи наклон поклони се када спомињеш име капетана Рајевића…

Господине Гашићу, милиони грађана Србије чули су Ваше речи изговорене у Скупштини Србије којом приликом сте из дана у дан износећи бруталне неистине о представницима овог синдиката, без и мало стида обмањивали и узнемиравали јавност. Пљували сте по синдикалној организацији износећи низ неистина за оне који предводе ову синдикалну организацију.

Последње у низу неистина којима  сте обмањујући и узнемиравајући јавност из здања народне Скупштине, су речи којима сте блатили лик и дело једног професионалца, часног и поштеног полицајца, оперативца, капетана Здравка Рајевића.

Министре Гашићу, зарад поштовања часних и поштених професионалаца у полицији, уз поштовање оних мало који су се супроставили најцрњој политизацији од стране Вас и Ваших претходника а у знак поштовања према оним грађанима који су гласањем дали мандат Вашој политичкој опцији, искрено Вам препоручујемо да следећи пут када планирате да споменете име Здравко Рајевић устанете, благо се наклоните (он не воли да му се клечи, то је Ваш фах) и тек тада споменете име тог часног и поштеног професионалца.

Топло Вам препоручујемо да следећи пут када будете имали смелости и споменете име капетана Рајевића, обавезно пре тога, док сте још увек министар и имате сву силу у рукама, да јавност обавестите о исходу КП који се односи на прислушкивање у ЕПС-у а који се води под бројем стр.пов.21/21? И наравно још по нешто као на пример:

  • Да ли у Крушевцу живи један бизнисмен који је са депонија Грчке 90-тих година скупљао буђаву кафу и увозио у Србију да трује народ?
  • Да ли у Крушевцу живи лик који је 90-тих година остао дужан бизнисмену из Грчке 2 милиона марака и када је тај Грк сазнао да неће добити свој дуг доживео је инфракт и умро?
  • Да ли у Крушевцу живи лице које са братом држи конце приватизације пропалих фирми где притом узима већи проценат себи (стотине хиљада и милионе еура..) но што иде држави у буџет?
  • Да ли можете да питате Вашег председника да коначно изнесе у јавност који је то политичар „који је умешан у убиство естрадне уметнице Јелене Крсмановић“ како је некада тврдио? Е да, питајте га зашто нестаде са политичке сцене Томислав Николић?
  • И још много одговора на разна питања очекује јавност Србије, али без обмана молимо Вас?

Министре Гашићу, да не заборавимо да Вас и ово, скроз у Вашем интересу посаветујемо: Када се већ хватате и покушавате да оправдате ордење које сте добијали и признали да сте за узврат давали финасијску подршку, да то што говорите је један од највећих грехова у православљу а то је хула на Господа Бога а то Вам Господ Бог на Страшноме суду неће опростити, тамо не можете да поставите своје судије и тужиоце и да са њима управљате као у овоземаљском пролазном животу.

Ако ово не верујете прочитајте „Небеску литургију“ Владике Николаја који цитира Светога Саву док уз плач моли Бога за опроштај грехова србима, стиховима „А ко диже цркву задужбину, Не диже је Теби него себи. Цркве дижу да их виде људи, Цркве дижу, Богу се не моле, Нит Божији закон испуњују“.

Имала је једна стара српска изрека за оне који чине злодела „три ће јоргана од муке да поједе пре но што се Бог смилује да му узме душу“.  Искрено, ја да сам на Вашем месту не би куповао неке модерне, тврде јоргане без обзира на силни новац на који се хвалите?

П р е д с е д н и к 

——————————

МОМЧИЛО ВИДОЈЕВИЋ