Poziv za novinare-konferencija za medije ispred Palata (ne)pravde…

Pozivamo Vas da prisustvujete konfereciji za medije koju će dana 21.04.2023.godine (petak) sa početkom u 13.00 časova održati

  • predsednik sindikata Momčilo Vidojević,
  • potpredsednik Zdravko Rajević kao i
  • Nataša Prišić, bivša radnica Sektora unutrašnje kontrole EPS koja je razotkrila istorijske malverzacije u EPS kojom prilikom je došla do kriminala nekih ministara, članova njihovih porodica kao i nekih takozvanih opozicionih političara.

Predsednik sindikata Momčilo Vidojević predaće oštar dopis predsedniku Vučiću a o sadržaju istog možete se informisati takođe na konferenciji za medije.

Takođe, možete se informisati i o nekoliko krivičnih prijava protiv ministra Gašića, njegovih saradnika i sudija Upravnog suda koje će toga dana predati predstavnici sindikata zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno niz krivičnih dela?

 

KP podneće, dana 21.04.2023.godine na pisarnici u Palati pravde, Savska 17a, Beograd, predsednik Momčilo Vidojević i potpredsednik sindikata Zdravko Rajević.

 Ispred Palate pravde Vidojeviću, Rajeviću i Nataši Prišić možete postaviti pitanja kako u vezi te prijave tako i u vezi drugih KP koje smo podneli u prethodnom periodu.

 Momčilo Vidojević: +381606777777

Zdravko Rajević: +381 60 0286389

 

NOVI POLICIJSKO SINDIKALNI SAVEZ

P r e d s e d n i k

 

­­­­­­­­—————————————

Momčilo Vidojević