OTAC UBIJENOG INSPEKTORA JOVIĆA I PREDSTAVNICI NOVOG POLICIJSKO SINDIKALNOG SAVEZA PODNOSE PONOVO PRIJAVU ZA UBISTVO JOVIĆA?

Beograd, 07. april 2022.godine.Novi policijsko sindikalni savez Srbije, dana 04.03.2022.godine,  Višem javnom tužilaštvu u Beogradu predao je krivičnu prijavu protiv više poznatih i NN lica zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo a na štetu policijskog službenika MUP-a R Srbije Dejana Jovića. 

Krivična prijava je pod nerazjašnjenim okolnostima nestala i nigde nije zavedena što nas je navelo da postoje osnovi sumnje da je neko izvršio još jedno krivično delo.

No, kako nećemo odustati od pravde za kolegu Jovića, Novi policijsko sindikalni savez, zajedno sa ocem inspektora Jovića, Vukosavom, podneće ponovo krivičnu prijavu ali ovaj put proširenu na republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac i tužioca  Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenada Stefanovića.

KP podneće, dana 08.04.2022.godine u 12.00 časova u Palati pravde, Savska 17a, Beograd, potpredsednik sindikata Zdravko Rajević i otac inspektora Jovića Vukosav.

Ispred Palate pravde  Rajeviću i Vukosavu Joviću možete postaviti pitanja kako u vezi te prijave tako i u vezi drugih KP koje smo podneli.

 

Kontakt telefon Zdravko Rajević: +381 60 0286389

 

Vaš NOVI POLICIJSKO SINDIKALNI SAVEZ