Novi policijsko sindikalni savez organizuje protest u znak podrške Milenkoviću i Mitiću

       Beograd, 30 avgust 2023.godine. Glavni odbor Novog policijsko sindikalnog saveza uputio je advokatskoj kancelariji Tomanović koja zastupa operativce Milenkovića i Mitića koji zbog svog časnog i poštenog rada u sprečavanju proizvodnje i stavljanja u promet narkotika i otkrivanja najveće plantaže marihuane „Jovanjica“ trpe nezapamćene pritiske samog državnog vrha a posebno ministra Gašića do te mere da su čak smenjeni sa mesta sa kojih su postizali neverovatne rezultate u interesu građana Srbije.

 Dopis koji je sindikat uputio advokatskoj kancelariji Tomanović prenosimo u celini:

 Advokatska kancelarija Tomanović

Serdar Jola 21

11 000 BEOGRAD, SRBIJA                   

Poštovani,

Pre svega želimo da Vam se zahvalimo zbog Vaše nesebične i bespoštedne borbe u odbrani dva heroja kakve do sada policija Srbije ne pamti da je imala pod ovakvim i ovolikim političkim pritiskom koji, složićete se, predvode sam vrh države Srbije sa posebnim isticanjem ministra Gašića.

Molimo Vas da kao pravni zastupnik naših heroja Milenkovića i Mitića, prenesete našu bezrezervnu i nesebičnu podršku koju im svo vreme i to jedini od silnih sindikata policije pružamo bez obzira što zbog toga trpimo nenormalne pritiske političke bratije i onih koji uporno i svim sredstvima se trude da zaštite najveću nesreću a to je proizvodnja i stavljanje u promet svih vrsta droge.

Takođe Vas molimo da što pre prenesete Vašim klijentima a našim herojima Milenkoviću i Mitiću da je Glavni odbor našeg  sindikata, a na preporuku široke narodne mase, doneo odluku da organizujemo konferenciju za medije na kojoj naravno oni nebi uzeli aktivno učešće a potom da ispred sedišta Ministarstva unutrašnjih poslova, zgrada SIV 1-Palata Srbija organizujemo protest na koji bi isključivo prisutnom narodu obratili se predstavnici ovog sindikata i Mitić i Milenković bez ikakve političke obojenosti i bez aktivnog učešća bilo kog političara. Na protestu bi izneli samo dva zahteva a to su:

  1. Da se ODMAH ukunu rešenja o remeštaju Milenkovića i Mitića a kojima se sprečava nastavak dalje  njihove iskrene borbe protiv narkomanije i svih ostalih vrsta kriminala,
  2. Da ministar gašić sa sardnicima primi na sastanak Milenkovića i Mitića na kome bi im dao čvrste garancije da isti mogu bez ikakvih pritisaka nastave svoj profesionalni rad a svim časnim i poštenim policajcima da se uputi poruka da će u svojoj iskrenoj borbi protiv kriminala i korupcije a u interesu građana imati bezuslovnu podršku vrha MUP-a i misnitra Gašića.

Molimo Vas da pod HITNO prenesete ovaj dopis Milenkoviću i Mitiću, da nas oni ili preko Vas kontaktiraju na dole navedeni meil i da nam daju „zeleno svetlo“ za sprovođenje ove akcije koja za cilj ima isključivo zaštitu policijske profesije i časnih i poštenih policajaca.

Takođe, potrebno je da nas što pre obavestite ukoliko Milenković i Mitić odbiju ovakav vid borbe i podrške kako bi znali koje dalje mere da preduzimamo.

O svemu nas obavestite putem elektronske pošte kontakt@npss.rs

P r e d s e d n i k

——————————

MOMČILO VIDOJEVIĆ

+38160-6 777 777