Novi policijsko sindikalni savez organizuje protest u znak podrške Milenkoviću i Mitiću

       Београд, 30 август 2023.године. Главни одбор Новог полицијско синдикалног савеза упутио је адвокатској канцеларији Томановић која заступа оперативце Миленковића и Митића који због свог часног и поштеног рада у спречавању производње и стављања у промет наркотика и откривања највеће плантаже марихуане „Јовањица“ трпе незапамћене притиске самог државног врха а посебно министра Гашића до те мере да су чак смењени са места са којих су постизали невероватне резултате у интересу грађана Србије.

 Допис који је синдикат упутио адвокатској канцеларији Томановић преносимо у целини:

 Адвокатска канцеларија Томановић

Сeрдар Јола 21

11 000 БЕОГРАД, СРБИЈА                   

Поштовани,

Пре свега желимо да Вам се захвалимо због Ваше несебичне и беспоштедне борбе у одбрани два хероја какве до сада полиција Србије не памти да је имала под оваквим и оволиким политичким притиском који, сложићете се, предводе сам врх државе Србије са посебним истицањем министра Гашића.

Молимо Вас да као правни заступник наших хероја Миленковића и Митића, пренесете нашу безрезервну и несебичну подршку коју им сво време и то једини од силних синдиката полиције пружамо без обзира што због тога трпимо ненормалне притиске политичке братије и оних који упорно и свим средствима се труде да заштите највећу несрећу а то је производња и стављање у промет свих врста дроге.

Такође Вас молимо да што пре пренесете Вашим клијентима а нашим херојима Миленковићу и Митићу да је Главни одбор нашег  синдиката, а на препоруку широке народне масе, донео одлуку да организујемо конференцију за медије на којој наравно они неби узели активно учешће а потом да испред седишта Министарства унутрашњих послова, зграда СИВ 1-Палата Србија организујемо протест на који би искључиво присутном народу обратили се представници овог синдиката и Митић и Миленковић без икакве политичке обојености и без активног учешћа било ког политичара. На протесту би изнели само два захтева а то су:

  1. Да се ОДМАХ укуну решења о ремештају Миленковића и Митића а којима се спречава наставак даље  њихове искрене борбе против наркоманије и свих осталих врста криминала,
  2. Да министар гашић са сардницима прими на састанак Миленковића и Митића на коме би им дао чврсте гаранције да исти могу без икаквих притисака наставе свој професионални рад а свим часним и поштеним полицајцима да се упути порука да ће у својој искреној борби против криминала и корупције а у интересу грађана имати безусловну подршку врха МУП-а и миснитра Гашића.

Молимо Вас да под ХИТНО пренесете овај допис Миленковићу и Митићу, да нас они или преко Вас контактирају на доле наведени меил и да нам дају „зелено светло“ за спровођење ове акције која за циљ има искључиво заштиту полицијске професије и часних и поштених полицајаца.

Такође, потребно је да нас што пре обавестите уколико Миленковић и Митић одбију овакав вид борбе и подршке како би знали које даље мере да предузимамо.

О свему нас обавестите путем електронске поште kontakt@npss.rs

П р е д с е д н и к

——————————

МОМЧИЛО ВИДОЈЕВИЋ

+38160-6 777 777