Miloš Jelenković-„RETARDINJO“: „Život dajem ali funkciju ne…“

     Београд, 01. август 2022.године. Одласком са челних позиција у МУП првенствено Небојше Стефановића а потом и Дијане Хркаловић и Биљане Поповић-Ивковић, у синдикалним организацијама које су преузели и истима управљали преко такозваних председника и њихових сарадника, настала је општа пометња и благо речено тотално расуло. Испливале су коначно везе тих политичко-криминалних лица из врха МУП-а и њихових послушника у синдикатима.

     Последњи у низу скандала који се десио је смена самопостављеног председника Независног полицијског синдиката Србије Милоша Јелeнковића од стране његових до скора најближих сарадника.

Но, сама смена председника синдиката неби била ништа чудно а још мање скандалозно да није смењен тај ВЕЛИКИ председник Милош Јеленковић од мила под надимком „РЕТАРДИЊО“(О степену његове интелигенције говори му надимак…).

Како је на чело тог синдиката дошао потпуно противзаконито, манипулишући не само чланством већ и правосудним органима и тужилаштвима лажним сведочењем, на месту и са првенствено лажним оптужбама на рачун оснивача и председника тог синдиката Момчила Видојевића, требало је целих 6 година да се чланство и руководних врх синдиката увери у неистине и лажне оптужбе које је Јеленковић износио.

Коначно су сви схватили да исти ради само у интересу оптужене Дијане Хркаловић а противно интересима чланства и запослених у МУП.

Како се појавила информација у јавности, на потпуно легалан, легитиман, у складу са законима и Статутом синдиката, Јеленковић је смењен са места председника и искључен из чланства против кога је поднето и више кривичних и других пријава.

На друштвеним мрежама и како тврди чланство „узурпираном ФБ страницом“, Јеленковић, из свог топлог дома, обратио се видео поруком чланству, запосленима и јавности износећи притом низ оптужби на рачун до јуче најближих сарадника уз чију је помоћ и дошао до те позиције, не устручавајући се притом да износи низ увреда и погрдним именима назове часне и поштене полицајце који су коначно схватили да Јеленковић више неможе да „манипулише“ са њима.

     Оно што можемо да поручимо Јеленковићу….Милоше, ако буде иоле правне државе и Закона у Србији, чека те затвор до краја живота.

И да ти ово укажемо…Једном нас је Видојевић преварио па те је довео у тај НПСС који смо основали где си редом одстрањивао часне и поштене полицајце а све зарад твојих личних интереса, овај пут, иако си протеран из НПСС-а као и тада из НСП-а, нећеш прићи овој организацији а Видојевић Момчило ће морати, ако не заpосленима и јавности онда бар тужилаштву да објасни зашто је све ове године ћутао а притом знајући да се основано сумња да си чак био део Дијанине екипе задуженe за његову ликвидацију.

Видојевић је храбро и људски поднео диктаторску смену и отимање синдиката које си „одрадио“ са Радовановић Живком и споменутим врхом МУП-а, доказао је да је господин не пљујући чак ни тебе, за разлику од тебе који си га пљувао и лажно оптуживао а сада прешао и на најближе сараднике, часне и поштене полицајце.

 

Ваш Нови полицијско синдикални савез!