Miloš Jelenković-„RETARDINJO“: „Život dajem ali funkciju ne…“

     Beograd, 01. avgust 2022.godine. Odlaskom sa čelnih pozicija u MUP prvenstveno Nebojše Stefanovića a potom i Dijane Hrkalović i Biljane Popović-Ivković, u sindikalnim organizacijama koje su preuzeli i istima upravljali preko takozvanih predsednika i njihovih saradnika, nastala je opšta pometnja i blago rečeno totalno rasulo. Isplivale su konačno veze tih političko-kriminalnih lica iz vrha MUP-a i njihovih poslušnika u sindikatima.

     Poslednji u nizu skandala koji se desio je smena samopostavljenog predsednika Nezavisnog policijskog sindikata Srbije Miloša Jelenkovića od strane njegovih do skora najbližih saradnika.

No, sama smena predsednika sindikata nebi bila ništa čudno a još manje skandalozno da nije smenjen taj VELIKI predsednik Miloš Jelenković od mila pod nadimkom „RETARDINJO“(O stepenu njegove inteligencije govori mu nadimak…).

Kako je na čelo tog sindikata došao potpuno protivzakonito, manipulišući ne samo članstvom već i pravosudnim organima i tužilaštvima lažnim svedočenjem, na mestu i sa prvenstveno lažnim optužbama na račun osnivača i predsednika tog sindikata Momčila Vidojevića, trebalo je celih 6 godina da se članstvo i rukovodnih vrh sindikata uveri u neistine i lažne optužbe koje je Jelenković iznosio.

Konačno su svi shvatili da isti radi samo u interesu optužene Dijane Hrkalović a protivno interesima članstva i zaposlenih u MUP.

Kako se pojavila informacija u javnosti, na potpuno legalan, legitiman, u skladu sa zakonima i Statutom sindikata, Jelenković je smenjen sa mesta predsednika i isključen iz članstva protiv koga je podneto i više krivičnih i drugih prijava.

Na društvenim mrežama i kako tvrdi članstvo „uzurpiranom FB stranicom“, Jelenković, iz svog toplog doma, obratio se video porukom članstvu, zaposlenima i javnosti iznoseći pritom niz optužbi na račun do juče najbližih saradnika uz čiju je pomoć i došao do te pozicije, ne ustručavajući se pritom da iznosi niz uvreda i pogrdnim imenima nazove časne i poštene policajce koji su konačno shvatili da Jelenković više nemože da „manipuliše“ sa njima.

     Ono što možemo da poručimo Jelenkoviću….Miloše, ako bude iole pravne države i Zakona u Srbiji, čeka te zatvor do kraja života.

I da ti ovo ukažemo…Jednom nas je Vidojević prevario pa te je doveo u taj NPSS koji smo osnovali gde si redom odstranjivao časne i poštene policajce a sve zarad tvojih ličnih interesa, ovaj put, iako si proteran iz NPSS-a kao i tada iz NSP-a, nećeš prići ovoj organizaciji a Vidojević Momčilo će morati, ako ne zaposlenima i javnosti onda bar tužilaštvu da objasni zašto je sve ove godine ćutao a pritom znajući da se osnovano sumnja da si čak bio deo Dijanine ekipe zadužene za njegovu likvidaciju.

Vidojević je hrabro i ljudski podneo diktatorsku smenu i otimanje sindikata koje si „odradio“ sa Radovanović Živkom i spomenutim vrhom MUP-a, dokazao je da je gospodin ne pljujući čak ni tebe, za razliku od tebe koji si ga pljuvao i lažno optuživao a sada prešao i na najbliže saradnike, časne i poštene policajce.

 

Vaš Novi policijsko sindikalni savez!