Krivična prijava protiv V.Milića i drugih, sledi podnošenje KP protiv Gašića, sudija, tužilaca….?

       Beograd, 11.april 2023.godine. Novi policijsko sindikalni savez podneo je krivičnu prijavu protiv načelnika PU za grad Beograd Veselina Milića, načelnika Odelenja za kontrolu rada PU za grad Beograd Stojanović Nikole i v.d.načelnika UKP u PU za grad Beograd Đurić Mirka . U narednom periodu sledi podnošenje KP protiv ministra MUP-a Bratislava Gašića, pojedinih sudija i tužilaca kao i pojedinaca iz vrha MUP-a zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili razna KD-a.

Svedoci smo da jedino predstavnici Novog policijsko sindikalnog saveza pokušavaju da se obračunaju sa kriminalom i kriminalcima prvenstveno u MUP a ništa manje ni u ostalim institucijama u državi zbog čega trpe ogromne pritiske, progone, pokretanje disciplinskih postupaka, premeštaje…Poslednji u nizu je pokretanje disciplinskog postupka i privatna tužba protiv podpredsednika sindikata i predsednika Odbora za borbu protiv korupcije Zdravka Rajevića i to isključivo zbog neprikosnovene borbe za pravo i pravdu koju ovaj borac vodi.

Novi policijsko sindikalni savez podneo je krivičnu prijavu protiv navedenih rukovodioca pri PU za grad Beograd zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili KD iz člana 152.stav 2.Krivičnog zakonika-Sprečavanje političkog, sindikalnog i drugog udruživanja i delovanja.

       U narednom periodu podnećemo niz KP prvenstveno protiv ministra Gašića i njegovih saradnika, određenih funkcionera MUP-a kao i protiv određenog broja sudija i tužilaca. O postojanju osnova sumnje da su pojedinci izvršili KD predstavnici ovog sindikata podnosiće tužilaštvu prijave a tužioci mogu, ne da ih procesuiraju već i da ih nagrade, no jednoga dana doćiće vreme pa će i oni da odgovaraju za to što odbacivanjem prijava štite kriminal i korupciju.

„Pretnje nas neće uplašiti, mi se za naš život ne plašimo jer ga nemamo“-reče Zdravko Rajević na konferenciji za medije. I zaista je bio u pravu.

KP koju je podneo sindikat možete pogledati ovde….

„NAUČIO SAM DA HRABROST NIJE ODSUSTVO STRAHA, NEGO TRIJUMF NAD NJIM“-reče Vesko hrabro i ponosno na svojoj internet prezentaciji? I u pravu je…

Vaš Novi policijsko sindikalni savez!