Gospodine Gašiću, dok nas prozivate zloupotrebljavajući Skupštinsko zdanje, da Vas ispravimo…

Господине Гашићу, док нас прозивате злоупотребљавајући Скупштинско здање, да Вас исправимо…

Господине Гашићу, још увек актуелни министре полиције, да Вам мало помогнемо док сте још у Скупштини Србије и док злоупотребљавате то велелепно здање да изношењем бруталних неистина обмањујете грађане Србије а са циљем да тим неистинама што је могуће више облатите нашу синдикалну организацију.

Синдикална организација која Вас много, али заиста много, чак више и од оставке боли је правог имена НОВИ ПОЛИЦИЈСКО СИНДИКАЛНИ САВЕЗ. Ово Вам говоримо да не испадате…мало необавештени. Морате мало те послушнике које сте довели за сараднике да „постројите“ и да им наредите да Вам достављају тачне и прецизне информације.

Поштовани грађани Републике Србије, Ви плаћате Гашића и њему сличне да Вас обмањују неистинама. Зашто неистинама?

  • Нови полицијско синдикални савез нема „само 6 чланова руководства“ које је он набројао и то председник 4 потпредседника и Генералног секретара. Истина је да имамо чланство које уистину и није бројчано велико и то само захваљујући Гашићу и његовим снс саборцима. Истина је да врх синдиката чине председник, заменик председника, 5 потпредседника и упражњено место генералног секретара. Значи, Бата Сантос не говори истину, немамо генералног секретара.
  • Истина је да су два потпредседника пензионери са полицијском каријером за свако поштовање, два су упркос голготи кроз коју су прошли и пролазе и даље активни припадници полиције, заменик такође частан и поштен полицајац док је један потпредседник напустио полицију као и 10-так хиљада других
  • Истина је да је само један а не сви протерани из полиције а то је Момчило Видојевић, председник и то монтираним поступком, без и мало кривице а да није крив доказ је што га у више наврата Управни суд враћа на посао а Гашић, Стефановић и њихови сарадници га прогањају.
  • Истина је да нико од нас нема ни по једну а не више кривичних дела „због којих смо протерани из полиције“

На крају, молимо Вас пренесите господину Гашићу једну стару али паметну изреку: „Чега се паметан стиди онај други се поноси“. Да ли се господине Гашићу поносите тиме што спроводите диктатуру над правом и правдом? Да ли Вам због те злочиначке диктатуре Ваш председник Вучић и не дозвољава да поднесете оставку иако грађани Србије?