Gospodine Gašiću, dok nas prozivate zloupotrebljavajući Skupštinsko zdanje, da Vas ispravimo…

Gospodine Gašiću, dok nas prozivate zloupotrebljavajući Skupštinsko zdanje, da Vas ispravimo…

Gospodine Gašiću, još uvek aktuelni ministre policije, da Vam malo pomognemo dok ste još u Skupštini Srbije i dok zloupotrebljavate to velelepno zdanje da iznošenjem brutalnih neistina obmanjujete građane Srbije a sa ciljem da tim neistinama što je moguće više oblatite našu sindikalnu organizaciju.

Sindikalna organizacija koja Vas mnogo, ali zaista mnogo, čak više i od ostavke boli je pravog imena NOVI POLICIJSKO SINDIKALNI SAVEZ. Ovo Vam govorimo da ne ispadate…malo neobavešteni. Morate malo te poslušnike koje ste doveli za saradnike da „postrojite“ i da im naredite da Vam dostavljaju tačne i precizne informacije.

Poštovani građani Republike Srbije, Vi plaćate Gašića i njemu slične da Vas obmanjuju neistinama. Zašto neistinama?

  • Novi policijsko sindikalni savez nema „samo 6 članova rukovodstva“ koje je on nabrojao i to predsednik 4 potpredsednika i Generalnog sekretara. Istina je da imamo članstvo koje uistinu i nije brojčano veliko i to samo zahvaljujući Gašiću i njegovim sns saborcima. Istina je da vrh sindikata čine predsednik, zamenik predsednika, 5 potpredsednika i upražnjeno mesto generalnog sekretara. Znači, Bata Santos ne govori istinu, nemamo generalnog sekretara.
  • Istina je da su dva potpredsednika penzioneri sa policijskom karijerom za svako poštovanje, dva su uprkos golgoti kroz koju su prošli i prolaze i dalje aktivni pripadnici policije, zamenik takođe častan i pošten policajac dok je jedan potpredsednik napustio policiju kao i 10-tak hiljada drugih
  • Istina je da je samo jedan a ne svi proterani iz policije a to je Momčilo Vidojević, predsednik i to montiranim postupkom, bez i malo krivice a da nije kriv dokaz je što ga u više navrata Upravni sud vraća na posao a Gašić, Stefanović i njihovi saradnici ga proganjaju.
  • Istina je da niko od nas nema ni po jednu a ne više krivičnih dela „zbog kojih smo proterani iz policije“

Na kraju, molimo Vas prenesite gospodinu Gašiću jednu staru ali pametnu izreku: „Čega se pametan stidi onaj drugi se ponosi“. Da li se gospodine Gašiću ponosite time što sprovodite diktaturu nad pravom i pravdom? Da li Vam zbog te zločinačke diktature Vaš predsednik Vučić i ne dozvoljava da podnesete ostavku iako građani Srbije?