Gašić dobio novu funkciju! Javno podržava, pretnje, uvrede, nasilje…

       Beograd, 15 jul 2023.godine. I dok Srbija sa bolom i tugom zbog ubijene dece na ulici mirnim protestima više od 2 meseca jasno kazuje da je pr

otiv nasilja, čelnici vladajuće partije bestidno i javno podržavaju nasilje.

       U tome prednjači ne samo visokopozicionirani član SNS-a već ni manje ni više no ministar policije Bratislav Gašić

Naime, prethodnih dana ministar policije Gašić, javno se hvali po društvenim mrežama da podržava pretnje, ucene, uvrede, nasilje sa obeležjima kriminala uz reči „DA, JA SAM SNS BOT“ i uz tagovanje Aleksandra Vučića „PONOSNI SNS BOTOVI“.

Časni i pošteni građani Republike Srbije od dolaska na vlast SNS-a, jedini u svetu i po prvi put u istoriji Srbije, doživeli su novu vrstu terora i uvreda i to od svojih para a to je takozvano „BOTOVANJE“ koje se sada već i javno pokazalo da je opasan specijalitet ove stranke. Gotovo svakodnevno građani doživljavaju uvrede, ucene, pretnje, ponižavanja…putem društvenih mreža od strane lica koja zarad nekih svojih uskostranačkih interesa bez da pošteno zarade svoj novac, vrše takozvano botovanje krijući se pritom iza nekih lažnih profila a zarad nadoknade koja, po proračunima nekih na društvenim mrežama, godišnje košta građane Srbije ni manje ni više no milijardu eura (1.000.000.000,00).  Da, dobro ste videli, milijardu eura za botove koji vređaju građane!

To botovanje, videće se u narednom periodu, povlači sa sobom zakonsku odgovornost, prvenstveno zbog javno iznetih uvreda a potom i krivičnu kako zbog otvorenih pretnji tako i zbog načina finasiranja istih.

U vreme kada Srbija tuguje za nevinim životima u mirnim i dostojanstvenim povorkama jasno kaže „Srbija protiv nasilja“, srpski ministar policije prkosi bolu građana na način što javno podržava nasilje, ovaj put ništa manje opasno, preko društvenih mreža.

Ministre Gašiću, da li ste svesni svoje funkcije sa koje podržavate veoma ozbiljne seksističke pretnje i uvrede koje se upućuju od „Vas botova“ časnim i poštenim ženama, nečijim ćerkama, sestrama, majkama…?

Ovom prilikom poručujemo ministru policije Gašiću: Ministre, cela Srbija je videla kako ste uspešno u Skupštini Srbije pred narodnim poslanicima „položili“ ispit adekvatan novoj funkciji koju ste dobili, „BOT“ i to prvenstveno neistinama i uvredama na račun predstavnika ovog sindikata, ali ne zaboravite da od Vaše sramne ponude novinarki da „klekne…“ pa do dana današnjeg Vaša politička i ministarska karijera je obeležena suzama, krvlju, smrću nevinih žrtava i nepoštovanjem Zakona pa je konačno vreme da PODNESETE NEOPOZIVU I BEZUSLOVNU OSTAVKU na mesto ministra policije i da pritom javno uputite izvinjenje svim građanima Srbije zbog svih Vaših sramnih poteza. Građani Srbije to traže od Vas i to sad i odmah.

I da, ministre Gašiću, da Vas podsetimo da vratite sva ordenja koja ste dobili od Srpske pravoslavne crkve, daljim uzurpiranjem takvih ordenja predviđenih samo za časne i poštene, samo hulite na Gospoda Boga, a to je veliki i neoprostivi greh.

 

Vaš Novi policijsko sindikalni savez!