Gašić dobio novu funkciju! Javno podržava, pretnje, uvrede, nasilje…

       Београд, 15 јул 2023.године. И док Србија са болом и тугом због убијене деце на улици мирним протестима више од 2 месеца јасно казује да је пр

отив насиља, челници владајуће партије бестидно и јавно подржавају насиље.

       У томе предњачи не само високопозиционирани члан СНС-а већ ни мање ни више но министар полиције Братислав Гашић

Наиме, претходних дана министар полиције Гашић, јавно се хвали по друштвеним мрежама да подржава претње, уцене, увреде, насиље са обележјима криминала уз речи „ДА, ЈА САМ СНС БОТ“ и уз таговање Александра Вучића „ПОНОСНИ СНС БОТОВИ“.

Часни и поштени грађани Републике Србије од доласка на власт СНС-а, једини у свету и по први пут у историји Србије, доживели су нову врсту терора и увреда и то од својих пара а то је такозвано „БОТОВАЊЕ“ које се сада већ и јавно показало да је опасан специјалитет ове странке. Готово свакодневно грађани доживљавају увреде, уцене, претње, понижавања…путем друштвених мрежа од стране лица која зарад неких својих ускостраначких интереса без да поштено зараде свој новац, врше такозвано ботовање кријући се притом иза неких лажних профила а зарад надокнаде која, по прорачунима неких на друштвеним мрежама, годишње кошта грађане Србије ни мање ни више но милијарду еура (1.000.000.000,00).  Да, добро сте видели, милијарду еура за ботове који вређају грађане!

То ботовање, видеће се у наредном периоду, повлачи са собом законску одговорност, првенствено због јавно изнетих увреда а потом и кривичну како због отворених претњи тако и због начина финасирања истих.

У време када Србија тугује за невиним животима у мирним и достојанственим поворкама јасно каже „Србија против насиља“, српски министар полиције пркоси болу грађана на начин што јавно подржава насиље, овај пут ништа мање опасно, преко друштвених мрежа.

Министре Гашићу, да ли сте свесни своје функције са које подржавате веома озбиљне сексистичке претње и увреде које се упућују од „Вас ботова“ часним и поштеним женама, нечијим ћеркама, сестрама, мајкама…?

Овом приликом поручујемо министру полиције Гашићу: Министре, цела Србија је видела како сте успешно у Скупштини Србије пред народним посланицима „положили“ испит адекватан новој функцији коју сте добили, „БОТ“ и то првенствено неистинама и увредама на рачун представnика овог синдиката, али не заборавите да од Ваше срамне понуде новинарки да „клекне…“ па до дана данашњег Ваша политичка и министарска каријера је обележена сузама, крвљу, смрћу невиних жртава и непоштовањем Закона па је коначно време да ПОДНЕСЕТЕ НЕОПОЗИВУ И БЕЗУСЛОВНУ ОСТАВКУ на место министра полиције и да притом јавно упутите извињење свим грађанима Србије због свих Ваших срамних потеза. Грађани Србије то траже од Вас и то сад и одмах.

И да, министре Гашићу, да Вас подсетимо да вратите сва ордења која сте добили од Српске православне цркве, даљим узурпирањем таквих ордења предвиђених само за часне и поштене, само хулите на Господа Бога, а то је велики и неопростиви грех.

 

Ваш Нови полицијско синдикални савез!